Hanımefendi Atilla’dan SİDER’e ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile birlikte Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği Başkanı Şükran Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki kadın çalışmaları ve yaşadıkları sorunlarla ilgili istişarede bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile birlikte kentte faaliyet yürüten dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor. Sur İşadamları ve Toptancılar Derneği (SİDER) Başkanı Şükran Yılmaz’ı ziyaret eden Hanımefendi Atilla, ilçedeki kadın çalışmaları ve yaşadıkları sorunlarla ilgili istişarede bulundu.

Yenişehir İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde bulunan derneğe giden Hanımefendi Atilla’yı SİDER Başkanı Yılmaz ve üyeler kapıda karşıladı. Başkan Yılmaz ve üyelerle görüşen Hanımefendi Atilla, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yılmaz, Sur ilçesinde yaşayan kadınların yaşadığı sorunları ve derneğin kadınlarla ilgili yürüttüğü çalışmaları Hanımefendi Atilla’ya iletti. Hanımefendi Atilla ise, Büyükşehir Belediyesi’nin Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde kentte yaşayan kadınlarla ilgili çeşitli çalışmalar yaptığını ve kadınların sorunlarına çözüm üretildiğini anlattı.

SİDER Başkanı Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hanımefendi Atilla’ya teşekkür etti. Hanımefendi Atilla ise Başkan Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

« Kasım 2018 »

• 16 Kasım 2018