‘Lösemili Çocuklar Haftası’ kutlandı

Dicle Üniversitesi tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, çocuklarla pasta kesti, hediye dağıttı, toplu fotoğraf çektirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle Dicle Üniversitesi tarafından düzenlenen programa katıldı. Dicle Üniversitesi Kalp Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Hanımefendi Atilla’nın yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun eşi Ayşe Güzeloğlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül'ün eşi Nuray Gül, Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhemşiresi Rahime Atlı, Dicle Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde yatan lösemili çocuklar ve aileleri ile farklı okullardan öğrenciler katıldı.

Etkinliğin başlamasından önce Dicle üniversitesi Tiyatrasi Tiyatro Topluluğu üyeleri tarafından çocukların yüzleri boyandı. Program Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhemşiresi Rahime Atlı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmanın ardından çocuklar tiyatro grubunun sergilediği oyunu izlediler. Çocuklar, daha sonra sahnede tiyatro topluluğu tarafından düzenlenen oyunları oynayarak eğlendiler. Programın sonunda Hanımefendi Atilla çocuklarla birlikte pasta keserek hediyeler dağıttı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

« Kasım 2018 »

• 16 Kasım 2018