Hanımefendi Atilla’dan Özbayhan ailesine ziyaret

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Yenişehir ilçesi Yukarınasırlar Mahallesi’nde ikamet eden 2 engelli çocuk sahibi Özbayhan ailesini ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle aile ziyaretinde bulundu. Hanımefendi Atilla, Yenişehir ilçesi Yukarınasırlar Mahallesi’nde ikamet eden 2 engelli çocuk sahibi olan Özbayhan ailesine konuk oldu. Özbayhan aile bireyleri tarafından karşılanan Hanımefendi Atilla, yatalak olan Şeyhmus Özbayhan ile tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Hilal Özbayhan’la yakından ilgilendi. Çocukların sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Hanımefendi Atilla, engelli çocuklara çiçek verip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Özbayhan ailesinin fertleriyle bir süre sohbet eden Hanımefendi Atilla, çocukların annelerinin istek ve taleplerini de dinledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı çalışmaları aktaran Hanımefendi Atilla, engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak adına ellerinden gelenleri esirgemeyeceklerini söyledi. Özbayhan ailesinin fertleri yapılan ziyaretten ve gösterilen yakın ilgiden dolayı Hanımefendi Atilla’ya teşekkür etti.

« Aralık 2018 »

• 12 Aralık 2018