Büyükşehir Belediyesi engellileri yemekte buluşturdu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Hevsel Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği yemek programıyla engellileri buluşturdu. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla da katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelliler için yemek programı düzenledi. Hevsel Sosyal Tesisleri’nde (Gazi Köşkü) düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, daire başkanları, Diyarbakır’da faaliyet yürüten engelli dernekleri üyeleri ve yöneticileri ile aileleri katıldı. Engellilerin etkinlik alanına ulaşımlarını Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, engelli servis araçlarıyla sağladı.

Yemekten önce Hanımefendi Atilla, engellileri tek tek ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Engellilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hanımefendi Atilla, onlarla yakından ilgilenerek sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle verilen yemeğin ardından engelliler, kurulan sahnede şiir okuyup şarkı söylediler. Etkinlik sonunda engellilerin ulaşımları yine Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanarak evlerine bırakıldı.

« Şubat 2019 »

Bulutlu