Başkan Atilla: "Hemşehrilerimizin Derdine Çözüm İçin Çalışıyoruz"

Seyrantepe Cumhuriyet Mahallesi'nde hemşehrilerimizle bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşehrilerimizin derdine çözüm için çalışıyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Seyrantepe Cumhuriyet Mahallesi'nde hemşehrilerimizle bir araya geldi. Hemşehrilerimizin misafiri olan Başkan Atilla ve Hanımefendi Lütfiye Atilla, sorunları ve talepleri dinledi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Atilla ve eşi Hanımefendi Atilla, çocuklara oyuncak hediye etti.

Hemşehrilerimizin hayır duasını almak için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan Atilla, "Hemşehrilerimizle gönül bağı kurduk. Onların hayır duasını istiyoruz. Bunun için hiçbir mahalleyi diğerinden ayırmadan en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Şehrimizin her yerinde Büyükşehir Belediyemiz çalışma yürütüyor. Ancak bazı sokaklar ve alanlar dar olduğu için buraya istediğimiz hizmeti yapamıyoruz. Gönül isterdi ki burada ya da Bağlar'ın bir sokağına 'Kent Meydanı' gibi bir yer yapmak. Ama böylesine geniş alanlar olmadığı için biz de alternatif projeler yapmaya çalışıyoruz. Tüm sorunlarımızı beraber çözerek her yere en iyi ve kaliteli hizmeti götürmek istiyoruz. Hemşehrilerimizin derdine çözüm için çalışıyoruz" dedi.

Vatandaşlar ise Başkan Atilla ve Hanımefendi Atilla'ya ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

« Mart 2019 »

Bulutlu