Hanımefendi Atilla’nın ADEM ziyaretleri sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Aile Destek Merkezilerini ziyaret ederek kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kayapınar 1’nolu Aile Destek Merkezini (ADEM) ziyaret eden Hanımefendi Atilla, kadınların sorun ve taleplerini dinledi. Hanımefendi Atilla’ya ADEM Genel Koordinatörü Nezihe Kent eşlik etti.

ADEM yetkilileri ve kursiyerleri tarafından karşılanan Hanımefendi Atilla, merkezi gezerek yetkililerden bilgi aldı. Kursiyerlerin çalışmalarını inceleyen Hanımefendi Atilla, daha sonra kadınlarla sohbet etti. Kursların meslek edinme ve kadın istihdamı konusunda çok önemli olduğunu ifade etti. Kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Hanımefendi Atilla, çözüm için Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli adımları atacağını belirtti. Eğitmenlerle de bir süre görüşen Hanımefendi Atilla, eğitmenlere kahve değirmeni hediye etti.

Eğitmenler ve kursiyerler ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Hanımefendi Atilla’ya gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Merkezdeki kreşten faydalanan kursiyer kadınların çocuklarını da ziyaret eden Hanımefendi Atilla, onlarla yakından ilgilendi.

« Mart 2019 »

Bulutlu