Konukevi Kız Yurdu öğrencileri Kocaeli'nde kamp yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden Konukevi Kız Yurdu öğrencileri, okulların ara tatile girmesiyle beraber Kocaeli’ne gezi düzenledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, öğrencilerin derslerde moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla sosyal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Konukevi Kız Yurdu’nda eğitim gören 79 öğrenci, 12 eğitmen ve rehber eşliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı “Diriliş-Hüma Hatun 3” kampına katıldı.

Öğrenciler 4 gün süren gezide sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle eğlenceli vakit geçirme imkanı buldu.

Arkadaşlarıyla beraber farklı bir mekanda olmanın sevincini yaşayan öğrenciler, kamp boyunca hem eğlendi hem de yeni bilgiler öğrendi.

Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavına yoğun bir tempoyla hazırlanan öğrencilerin streslerini azaltmak, motivasyonlarını yükseltmek ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla farklı etkinlikler düzenlemeye devam edecek.