Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu ‘Uyanış Gençlik’ ile buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Eminoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince düzenlenen "Gençlerle Biz Bize” söyleşi programında, kentte bulunmaktan ve gençlerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı merkezlerde eğitim alan ve spor yapan gençlerin sorularını cevaplayan Eminoğlu, gençlerin taleplerini dinledi.

Bakanlık olarak Diyarbakır'da çok ciddi çalışmalarının olduğunu belirten Eminoğlu, dün olduğu gibi bugün de yarın da gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye'nin başta milli savunma olmak üzere yürüttüğü yerli ve milli çalışmalarına değinen Eminoğlu, “Güçlü Türkiye'nin güçlü gençlerinin yetişmesi için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız.” şeklinde konuştu.

Program, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’nin Eminoğlu’na plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Söyleşiye, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Kocaköy Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu ve Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü de katıldı.

Video

Resim Galerisi