Hanımefendi Atilla kadınlarla bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Yenişehir İlçesi Şehitlik Mahallesi’nde bulunan Rabia-tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, ziyaretlerine devam ediyor. Yenişehir Belediyesi’ne bağlı Rabia-tül Adeviyye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret etti, kursiyer kadınlarla bir araya geldi.

Merkez yetkilileri tarafından karşılanan Hanımefendi Atilla, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Hanımefendi Atilla, Kültür ve Sanat Merkezi’nin Konferans Salonu’nda kadınlarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Kadınlarla tek tek ilgilenen ve onlarla sohbet eden Hanımefendi Atilla'ya Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Ayşe Handan Eker ve Aile Destek Merkezleri Genel Koordinatörü Nezihe Kent eşlik etti.

Hanımefendi Atilla, kadınlara çeşitli hediyeler dağıtarak çalışmalarında başarılar diledi. Kadınlar, Hanımefendi Atilla’ya ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler. Ziyaret çekilen toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

« Şubat 2019 »

Bulutlu