Hanımefendi Atilla STK temsilcileriyle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, kente kadın alanında faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, kente kadın alanında faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Hevsel Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. STK temsilcileriyle tek tek selamlaşarak yakından ilgilenen Hanımefendi Atilla, sorun ve talepleri dinledi. STK temsilcisi kadınlar, yapılan organizasyondan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, kentin sorunlarının çözümü noktasında bilgi alışverişinde bulundular.

Kadınların görüş ve önerilerinin kendileri açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Hanımefendi Atilla, daha önce olduğu gibi, kent ile ilgili yapılacak çalışmalarda her kesimin kararının mühim olduğunu belirtti. Bundan sonra STK temsilcileriyle daha sık bir araya geleceklerini dile getiren Hanımefendi Atilla, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin kadın alanında yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi. STK temsilcisi kadınlar, kentte yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini dile getirdiler.

STK temsilcisi kadınlarla buluşmada Hanımefendi Atilla, konuklarına üzerinde “İsteyince oluyor” yazılı gümüş tepsi ile eşarp hediye etti.

« Şubat 2019 »

Bulutlu