DBB Eş Başkanları sivil toplum örgütlerinin tebriklerini kabul etti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kentteki sivil toplum örgütleri temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, kentteki sivil toplum örgütleri temsilcilerinin tebriklerini kabul ediyor. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’ndaki tebrik kabul törenine çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı. Tebrikleri kabul eden Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, sivil toplum örgütleri temsilcileriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Barış Anneleri Meclis üyeleri, belediye hizmet binasında Eş Başkanlar Bucak ve Hatun ile bir araya geldi. Barış Annelerinin tebriklerini kabul eden Eş Başkanlar, bir süre Barış Anneleriyle sohbet etti.  Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakıf Başkanvekili Saliba Açiş, Eş Başkanlar Serra Bucak ve Doğan Hatun’u ziyaret etti. Ziyarette Açiş, Eş Başkanlar Bucak ve Hatun’u tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Eş Başkanlar Bucak ve Hatun, sivil toplum örgütlerinin tebriklerini yarın (Perşembe) saat 09.00-15.00 saatleri arasında kabul etmeye devam edecek.

Arama

Takvim'de ara