Başkan Atilla: “Hani İlçemizin Yıllanmış Sorunlarını Çözüyoruz”

Hani ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Hani ilçemizin yıllanmış sorunlarını çözüyoruz.” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Hani ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla istişarede bulundu, Büyükşehir Belediyesi’nin Hani ilçesine yönelik projelerini anlattı. Başkan Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte, Hani merkezde esnafları dolaştı, yolda gördüğü vatandaşlarla selamlaştı.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaçlara göre hizmet ürettiğini söyledi. Kısa sürede şehrin her yanında önemli belediyecilik çalışmalarını hayata geçirdiklerini belirten Başkan Atilla, şöyle konuştu: “Hemşehrilerimizin ayaklarına giderek onlara hangi hizmeti beklediklerini soruyoruz. Hani ilçemizin yıllanmış sorunlarını çözüyoruz. Sorumlu olduğumuz mahalle sayısı çok fazla, uzman kadromuzla her yere en iyi belediyecilik hizmetini götürme gayretindeyiz. Diyarbakır’ın yüzölçümü içerisinde bulunan her tarafa en kaliteli hizmeti götürmeye çalışıyoruz. Hükümetimizin destekleriyle en ucra köşelerde bile hizmet götürebiliyoruz. Hemşehrilerimizle büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, hemşehrilerimizin refahı için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize sunduğumuz hizmeti adil bir şekilde bütün mahallelerimizde yapma ilkesiyle sürdürüyoruz."

Başkan Atilla ve Milletvekili Bal daha sonra Gürbüz Mahallesinde esnafa hayırlı işler diledi, kıraathanede vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

« Mart 2019 »

Bulutlu