Muhtar Saati uygulaması devam ediyor

Muhtarlar aracılığıyla mahalledeki sorunları tespit edip daha hızlı müdahale etmek amacıyla her hafta çarşamba günü düzenlenen “Muhtar Saati” uygulaması, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun başkanlığında gerçekleşti.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu'nun mahallelerde yaşanan sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulması amacıyla başlattığı “Muhtar Saati” uygulaması devam ediyor. Her hafta Çarşamba günleri 14:00 ile 16:00 saatleri arasında muhtarların ikamet ettikleri mahallelerinin sorunlarını dile getirdiği toplantı Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, DİSKİ Genel Müdür V. Ahmet Naci Helvacı, Devlet Su İşleri 10. Bölge Müdürü Veysi Kanat, Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan, Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ Genel Müdürlüğü daire başkanları, Milli Eğitim müdürü, Tarım il müdürü ile mahalle muhtarları katıldı.

Muhtar Saati uygulamasının hayırlara vesile olmasını dileyerek başlattıklarını belirten Sayın Güzeloğlu, kat edilen yola bakıldığında toplantının amacına ulaştığını söyledi. Muhtar Saati uygulaması haricinde ilçeleri de ziyaret ederek muhtarlarla toplantılar gerçekleştirdiklerini hatırlatan Sayın Güzeloğlu, kentteki tüm sorunların çözümü için çalıştıklarını anlattı. Toplantıya katılan muhtarlar ikamet ettikleri mahalle de yaşanan sorunları ve önerilerini ilettiler. Muhtarların ifade etikleri sorunların muhatabı olan Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı daire başkanları, konu hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu, muhtarlardan gelen talepler üzerine bütün mahallelerde çocuk oyun parkları kuracaklarını müjdeledi.

Resim Galerisi