Öğrenciler yeni kamp alanında eğleniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü Sosyal Yaşam Parkı ve Mesire Alanı’nda öğrenciler için oluşturduğu kamp hizmet vermeye başladı. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren kampta, 12-17 yaş arası çocuklar ve gençlere yönelik birçok sportif faaliyetler ve aktiveler yer alıyor. 

Mardin yolu üzerinde bulunan Karaköprü Sosyal Yaşam Parkı ve Mesire Alanı’nda kurulan kampta öğrenciler yüzme, futbol, okçuluk, parkur sporları, eğitsel ve eğlenceli oyunlar, kamp aktiviteleri, kitap okuma, müzik, çeşitli konularda seminerler ve daha birçok çalışmalara katılarak ücretsiz tatil yapma imkânı buluyor. 

Maddi imkânları bulunmayanlar için düzenlenen kampa Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan eğitim yuvalarında kayıtlı öğrencilerin yanı sıra kayıtlı olmayan öğrenciler de katılıyor. 

3 öğün yemek ikramı yapılan kampta eğitmenler eşliğinde sportif faaliyetlerine katılan öğrenciler, ayrıca yeteneklerine uygun çalışmalara da katılma imkânı buluyor. 

Kampa katılmak isteyen öğrenciler https://docs.google.com/forms/d/1aD9Eh65VS18o0-n6ZgQZ1rgWkr8s74RazyDEi2gCrJ0/edit?pli=1 adresinden başvurarak kayıt yaptırabilir. 

 

Resim Galerisi