Lutfıye Atilla Xanıme cıniyan ra amê tehet

Cıniyan Sêreke Atilla,  Lütfiye Atilla xanımê ,Dayreyê Xizmetanê Seba Aîle û Cinîyan ra gırêwtın merkeze Cıwıyayişe Cıniyanê Yenikoy de cınıyan ra amê tehet.

Cıniyan Sêreke Atilla Lutfıye Atilla xanımê ,  Dayreyê Xızmetanê Seba Aile û Cıniyan ra gırêwtın merkeze Cıwıyayişe Cıniyanê Yenikoyê zıyaret kerd. Atilla xanım, vırênde ıdarekerdoxan sêr merkeze Cıwıyayişe Cıniyanê Yenikoyê zanayış gırêwt. Dıma Atilla xanım merkêz da fetelin u têhet amêy cınıyan rê.

Atilla xanım, Dayreyê Xizmetanê Seba Aîle û Cinîyan ê kapsama DISMEK ê da na serre dê abıyên Merkeza Cıwıyayişe Cıniyanê Yenikoyê da kursen kuaoforu u tekstılı pêrwerdekaran ra zanayış gırêwt. Kursê da pêrwerdişê vinên cınıyan u sêr mesele ê goşdarı kerd, Projeyen Şaredariye Gırda  Diyarbekiri zanayış da semede cıniyan u domonû ra  do bıkê zanayış da.Akêrdişe kursen tekstilî u kuaforuyên xanıma Atilla ra spas kênen cıniyan, kursen nıya jede bî bo qey waştışê xo talep kerd. Atilla Xanım, kursen tekstıle da mehsulê kê cınıyan vırazênê nejdı da nıyada, semede emege înan, kursiyeran tebrık kerd.

Cîniyan semede xızmetan spas kerd

Cılşoxanêyen Merkeza Cıwıyayişe Cınıyanê yenıkoy da feyde gırêwtên cîniyan ra Atilla Xanım têhet amêy u ju waxt cîniyan ra dıdari kerd.Cıniyan xızmeten belediye rê  memnunê ya kê nê memnunê pêrs kerd. Cıniyan semede cılşoxaneyê Belediye u idarekerdoxan ra spas kerd.

Serrnameyî de bigêre

« Çele 2019 »