DBB’den “Diyarbakır Kişisel Gelişim Zirvesi”

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, gençlerin kariyer planlamasına katkı sunmak amacıyla ücretsiz “Diyarbakır Kişisel Gelişim Zirvesi” düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi, Feqiyê Teyran Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlediği kültür-sanat etkinliklerine devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, gençlerin kariyer planlarına katkı sunacak, alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek eğitimlerle “Diyarbakır Kişisel Gelişim Zirvesi” düzenleyecek.

16 Ocak Pazar günü saat 10.00 – 15.00 arasında Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek zirvede TRT Haber spikeri Tijen Karaş, TRT Spor spikeri Erdoğan Arıkan ve Girişimci/Yazar Mustafa Açıkgöz bilgi, birikim ve deneyimlerini katılımcılara aktaracak.

Kontenjanla sınırlı, konuşmacıların imzasını taşıyacak ve uluslararası geçerliliği olacak sertifikaları almak isteyenler https://forms.gle/u6tud9HmxrerCwV17 internet adresindeki formu doldurarak başvuru yapabilir.