İhale İlanı ( DTİOSB’nde Sektörel Kümelenmenin Tamamlanması Projesi Kapsamında 7 Adet Tekstil Fabrikası İnşaatı Yapım İşi)

İhale İlanı ( Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde Sektörel Kümelenmenin Tamamlanması Projesi Kapsamında 7 Adet Tekstil Fabrikası İnşaatı Yapım İşi)



Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen, Çalışan ve Üreten Gençler Programı (CUGEP) kapsamında Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde Sektörel Kümelenmenin Tamamlanması Projesi Kapsamında 7 Adet Tekstil Fabrikası İnşaatı Yapım İşi için bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü adresinden veya www.dtiosb.org ve www.karacadag.gov.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

 

Teklif teslimi için son tarih ve saat: 02.12.2021, 14:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.dtiosb.org ve www.karacadag.gov.tr yayınlanacaktır.

Teklifler: 02.12.2021 tarihinde, saat 14:00’da ve Karacadağ Kalkınma Ajansı, Fırat Mah. Urfa Bulvarı No:142 Kayapınar/DİYARBAKIR adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Ayrıntılara ulaşmak için: https://dtiosb.org/duyurular/ihale-ilani-diyarbakir-tekstil-ihtisas-organize-sanayi-bolgesinde-sektorel-kumelenmenin-tamamlanmasi-projesi-kapsaminda-7-adet-tekstil-fabrikasi-insaati-yapim-isi