DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESNAF DAİRE BAŞKANLIĞI VE DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞBİRLİĞİNDE YAPILACAK OLAN GENÇ CHEF YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI
Yarışmanın Adı
Genç Chef Yöresel Yemek Yarışması
Yarışma Tarihi
5-7 Ekim Saat 13:00
Yarışma Yeri
Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek yüksekokulu Aşçılık Atölyesi
Yarışmanın Şekli
Aşçılık Atölyesinde bulunan mutfak ana ekipmanları kullanılacaktır(iki gözlü endüstriyel ocak, tezgâh, fırın ve yıkama lavabosu). Yarışmacı diğer mutfak aletlerini (tava, tencere, tabak, vb.) kendisi getirecektir. Yemek için kullanılan gereçlerden et, kıyma, sıvıyağ, salça, sumak, pirinç, bulgur, süt, yoğurt ve sebzeler Esnaf Daire Başkanlığı tarafından verilecektir.
Yarışma Başvuru
Öğr. Gör. Nesrin SAVAŞ
Öğr. Gör. Ramazan KARAMAN
Öğr. Gör. Cüneyt ATEŞ
Yarışma Ödülü
Birinci: Profesyonel Bıçak Çantası ve Bıçakları
İkinci: Profesyonel Bıçak Çantası ve Bıçakları
Üçüncü: Profesyonel Bıçak Çantası ve Bıçakları
Yarışma Ödül Töreni
Jüri tarafından belirlenerek yarışmacılara bildirilecektir.