Genç Chef Yöresel Yemek Yarışması

 

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESNAF DAİRE BAŞKANLIĞI VE DİCLE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞBİRLİĞİNDE YAPILACAK OLAN GENÇ CHEF YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI

 

Yarışmanın Adı

Genç Chef Yöresel Yemek Yarışması

 

Yarışma Tarihi

5-7 Ekim Saat 13:00

 

Yarışma Yeri

Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek yüksekokulu Aşçılık Atölyesi

 

Yarışmanın Şekli

Aşçılık Atölyesinde bulunan mutfak ana ekipmanları kullanılacaktır(iki gözlü endüstriyel ocak, tezgâh, fırın ve yıkama lavabosu). Yarışmacı diğer mutfak aletlerini (tava, tencere, tabak, vb.) kendisi getirecektir. Yemek için kullanılan gereçlerden et, kıyma, sıvıyağ, salça, sumak, pirinç, bulgur, süt, yoğurt ve sebzeler Esnaf Daire Başkanlığı tarafından verilecektir.

 

Yarışma Başvuru

Öğr. Gör. Nesrin SAVAŞ 

Öğr. Gör. Ramazan KARAMAN

Öğr. Gör. Cüneyt ATEŞ

 

Yarışma Ödülü

Birinci: Profesyonel Bıçak Çantası ve Bıçakları 

İkinci: Profesyonel Bıçak Çantası ve Bıçakları 

Üçüncü: Profesyonel Bıçak Çantası ve Bıçakları 

 

Yarışma Ödül Töreni

Jüri tarafından belirlenerek yarışmacılara bildirilecektir.