Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, Bağlar ilçesindeki Sakarya Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Eşbaşkan Bucak, bu kapsamda Bağlar ilçesinde yer alan Sakarya Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Eşbaşkan Bucak, esnaf ve yurttaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.
Esnaf, son dönemde bazı gruplardan duydukları rahatsızlıklara dikkat çekerek bu duruma çözüm bulunması talebinde bulundu. Eşbaşkan Bucak, gündeme gelen temizlik konusunda ise esnafın belediye ile dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti. Eşbaşkan Bucak, dayanışmanın ve ortak çalışmanın önemine dikkat çekti.
Esnaf ziyaretinin ardından Bağlar Belediyesi Zabıta Amirliğini de ziyaret eden Eşbaşkan Bucak, görevli personele çalışmalarında başarılar diledi.