Sayın Selçuk ile Sayın Güzeloğlu öğretmenlerle buluştu

T.C. Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte “İmam Hatip Okulları Vizyon Semineri” nedeniyle öğretmenlerle bir araya geldi.

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen T.C. Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte “İmam Hatip Okulları Vizyon Semineri” nedeniyle öğretmenlerle bir araya geldi. Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki buluşmaya eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Milli Eğitim Bakanlığı üst düzey yöneticileri, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül,  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, Bağlar Kaymakamı Nihat Karabiber, Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Abdullah Çiftçi, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Ünal Koç, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Beşikçi, Bağlar  Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taşçıer, Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve yöneticileri ile kamu kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin okunmasıyla başlayan “İmam Hatip Okulları Vizyon Semineri” basına kapalı şekilde devam etti.

 

 

Resim Galerisi