İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında toplanan genişletilmiş İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Koronavirüse karşı alınan ve alınacak yeni tedbirler görüşüldü.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda tüm şehirlerde eş zamanlı düzenlenen Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında genişletilmiş Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya Güzeloğlu'nun yanı sıra ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Koronavirüs salgınına karşı vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla Sağlık Bakanlığının genel koordinasyonu ve Bilim Kurulunun kararları doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de kurumlar tarafından alınması gereken önlemlerin görüşüldüğü toplantıda kurumların yürüttüğü çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantıda İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeler il genelinde titizlikle takip edilerek tedbirlerin harfiyen  uygulanması için kurumların çalışacağı vurgulandı.

 

Resim Galerisi