Güzeloğlu Ay Yıldızlı Bayraklar Eşliğinde İstiklal Marşını Okudu

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 100. yılını bayraklar eşliğinde İstiklal Marşı'nı okuyarak kutladı.

Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, yeni tip koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 100. yılını evlerinin bahçesinde ay yıldızlı bayraklar eşliğinde İstiklal Marşı'nı okuyarak kutladı.

Çocukların bayramını kutlayan Güzeloğlu, ‘’Bugün 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız. Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. Yılı. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramı kutlamanın coşkusu içerisindeyiz. Bütün çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan çocuk bayramını içtenlikle kutluyorum. 23 Nisan 1920’de kurtuluşa ve kuruluşa giden yolda Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışıyla başlayan ve cumhuriyetimizin kuruluşluna giden yolda bu tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 23 Nisanda cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum’’ diye konuştu.

Resim Galerisi