Büyükşehir Belediyesi Şehit ve Gazi Ailelerinin Bayramını Kutladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle Şehit ve Gazi Ailelerini ziyaret ederek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Şehit ve Gazi Ailelerine özel bir önem veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan Şehit ve Gazi Ailelerini ziyaret ederek, Ramazan Bayramlarını kutladı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevlileri, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına dikkat ederek gerçekleştirdikleri ziyaretlerde ailelere çeşitli hediyeler verdi.

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun bayram mesajlarının iletildiği ziyarete, aileler kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında oldukları için Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.