Bu sayfayı yazdır

Eryılmaz, Personelle Vedalaştı

İçişleri Bakanlığı bünyesinde görevlendirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Muhsin Eryılmaz, belediye personeliyle bir araya gelerek vedalaştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde yaklaşık 3,5 yıldan beri Genel Sekreterlik görevini üstlenen Muhsin Eryılmaz, İçişleri Bakanlığı'nda görevlendirilmesinin ardından kentteki son gününde personelle bir araya gelerek vedalaştı. Büyükşehir Belediyesi Ali Emri Toplantı Salonu'nda gerçekleşen buluşmada Eryılmaz, personel tarafından alkışlarla karşılandı.

Eryılmaz, veda konuşmasında olağanüstü bir dönemde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne Genel Sekreter olarak atamasının yapıldığını söyledi. Verilen görevi memnuniyetle kabul ettiğini sözlerine ekleyen Eryılmaz, “19 Ocak 2017 tarihinde Diyarbakır şehrine, belediyemize geldim. O günden beri sizlere gönlümü açtım sizler de bizim davetimize icabet edip kabul ettiniz. Hepinize teşekkür ederim, sağ olun var olun” dedi.

Eryılmaz, bu şehrin hizmetinde olduk

Diyarbakır’ın özel ve önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Eryılmaz, “Peygamberler, sahabeler ve 33 medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği yapmak benim için onurdur, şereftir. Bu anlamda bu görevi bize layık görenlere huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Burada bulunduğumuz süre içinde, mevcut şartlar çerçevesinde bu şehrin hizmetinde olmaya çalıştık. Ayrıca hem sizlerin hem de Diyarbakır şehrinin hak ve hukukunu sonuna kadar koruduğuma inanıyorum.  Zor şartlarda görev yaptık onu da kabul etmek gerekir. Her zaman severek, saygı duyarak ve görevimizin hakkını vermeye çalışarak büyük bir özveriyle gayret gösterdik. Sizlerle birlikte çalıştığım için, bu şehirde görev yaptığım için kendimi mutlu addediyorum ve bundan sonra da Diyarbakır’ın her zaman gönüllü bir temsilcisi olacağım. Ben Fethiye doğumluyum ama ikinci memleketim olarak ta bu gün burada ilan ediyorum Diyarbakırlıyım” ifadelerini kullandı.

Eryılmaz, bu kentin takipçisi olacağım

Eryılmaz, “Bu şehir vefasız değil ben bunu gördüm. Bu şehir insanların kim olduğunu, nasıl burada görev yaptığını ve ne için çalıştığını fark eden bir şehir. Bu anlamda Diyarbakır şehrini ve sizleri kutluyor, tebrik ediyorum. Üç buçuk yılın sonunda görevini yapmış olmanın huzuru içerisinde buradan ayrılıyorum. Bir gün ayrılık olacaktı bu güne nasip oldu, bu anlamda hepinizde teşekkür ediyorum, ben hakkımı helal ediyorum sizden de helallik diliyorum. Bu akşam bu şehirden huzurla ayrılacağım ama bundan sonra da bu şehrin takipçisi olacağım” dedi.

Resim Galerisi