Büyükşehir Zabıta'dan mezarlıklarda koronavirüs tedbirleri denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kentteki mezarlıklarda denetim gerçekleştirerek vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları için uyarılarda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, kentteki mezarlıklarda koronavirüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, alınan tedbirlerle ilgili vatandaşları bilgilendirerek maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaları için uyarılarda bulundu.

Sabah erken saatlerde Yeniköy, Alipınar, Şehitlik, Mardinkapı ve Çiftehavuzlar mezarlıkları girişinde vatandaşları karşılayan Zabıta ekipleri, bayramlarını kutladı. Koronavirüs salgının hala tehlikeli boyutta sürdüğünü hatırlatan ekipler, vatandaşların alınan tedbirlere uymasını istedi. Zabıta ekipleri bayram boyunca mezarlıklarda tedbirlerin uygulanmasına yönelik denetimlerini sürdürecek.