Büyükşehir Belediyesi Sur İlçesinde 170 km yol yapım ve bakımı gerçekleştirdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur İlçesine bağlı kırsal mahallerde yürüttüğü çalışmalar kapsamında 170 kilometre yol yapım ve bakımı yaptı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsal mahallerde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, yürüttüğü çalışmalar kapsamında Sur İlçesine bağlı kırsal mahallerde 170 kilometre yol yapım ve bakımı gerçekleştirdi.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri, Sur İlçesinde Oğuzlar, Konacak ve Mecnesar mahallelerini kapsayan 18 kilometrelik grup yolunda bakım ve onarım çalışması yaptı. Göçük ve çukurların oluştuğu yolda temel çalışmaları yürüten ekipler ardından soğuk asfalt yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Grup mahalle yolunu daha güvenli ve konforlu bir şekilde kullanacaklarını belirten mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.