Büyükşehir işitme engellileri unutmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, her yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan Uluslararası İşitme Engelliler Haftası’nda çocuklara kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi işitme engellilerin ailelerine de gıda yardım kolileri dağıttı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, her yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan Uluslararası İşitme Engelliler Haftası münasebetiyle işitme engellileri unutmayarak çocuklara kırtasiye malzemesi, ihtiyaç sahiplerine ise gıda yardım kolisi dağıttı. Engelliler Şube Müdürlüğü personeli, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemini göz önünde bulundurarak Surkent İşitme Engelliler İlkokulu’nda öğrenim gören çocukları ikamet ettikleri evlerinde ziyaret ederek içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu hediye paketlerini dağıttı.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, ihtiyaç sahibi işitme engelli bireylerin ailelerine ise içinde kuru bakliyat, yağ ve şekerin bulunduğu yardım kolilerini ulaştırdı. Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olan işitme engelli çocuklar ile aileleri, gösterilen yakın ilgiden ve bu anlamlı günde unutulmamalarından dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Resim Galerisi