Bilgi Evi öğrencileri engellileri unutmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrenciler, ‘Sevgiye Engel Yok’ mesajıyla 3 Aralık Dünya Engeliler Günü’nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, Bilgi Evi’nde Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle online eğitimle çalışmalarını sürdürürken önemli günleri de unutmuyor. Bilgi Evi öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kapsamında resim, şiir ve oyunlarla engelliler gününü kutlamak için etkinlik düzenledi.

Bilgi Evi öğrencileri, online eğitimlerinin ardından engelli vatandaşları anlamak ve empati kurmak için resim, şiir ve oyunlarla destek oldu. Resim Kulübü öğrencilerinin çeşitli resimler çizdiği etkinlikte, Drama Kulübü öğrencileri engelli vatandaşları anlamak ve empati kurmak adına çeşitli kısa oyunlar oynadı. Yazarlar Kulübü öğrencileri ise engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması için çeşitli şiirler ve özlü sözler hazırlayarak okudular.

Bilgi Evi öğrencileri, hep bir ağızdan “Sevgiye Engel Yok” mesajıyla 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladı.