Büyükşehir ücretsiz özel yetenek kursları açıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, beden eğitimi, askeri ve polis okullarına yerleşmek isteyen gençlere yönelik ücretsiz özel yetenek kursu açıyor.  

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, askeri okul, Polislik Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), bekçilik okulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) ve Spor Liseleri’ne yerleşmek isteyen gençlere yönelik ücretsiz özel yetenek kursları açıyor. 21 Aralık itibariyle ve hafta içi her gün 16:00’da başlayacak kurslarda alanında uzman eğitmenler görev yapacak.

Ücretsiz kurslar 2 aşamadan oluşacak

Gençlere yönelik ücretsiz özel yetenek kursları, Seyrantepe’deki Atletizm Pistinde “Kondisyon ve Hazırlık Etabı” devamında ise Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Talaytepe Spor Kompleksi’nde “Sınavlara Hazırlık ve Parkur Etabı” olmak üzere 2 aşamadan oluşacak.

Başvuru yapmak çok kolay

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ücretsiz özel yetenek kursları için başvuru yapmak isteyenler, https://www.diyarbakir.bel.tr adresinden “Online Başvuru Formu” yazan bölüme girerek, karşılarına çıkan formu doldurduktan sonra “Gönder” butonuna basmaları yeterli olacaktır. Başvuru formundaki tüm soruların eksiksiz ve doğru şekilde cevaplanması gerekmektedir.

Ücretsiz özel yetenek kursları, hakkında bilgi almak isteyenler, ozelyetenekkurslari@diyarbakir.bel.tr adresine mail atarak veya 0412 229 4880 – 4405 (dahili) telefon numaralarını arayarak gerekli ayrıntılara ulaşabilecek.