Bu sayfayı yazdır

Su borcu yapılandırmasında son 4 gün

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, su faturası borcu olup gecikme faizi biriken ve borcunu yapılandırmak isteyen abonelerin, yapılandırmadan faydalanması için başlattığı ‘Su Gibi Çözüm’ kampanyasına vatandaşlar 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvurabilecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından başlatılan “Su Gibi Çözüm” kampanyası kapsamında 31 Ağustos 2020 tarihi ve öncesine ait su faturası borcu olan abonelerin borçlarını yapılandırmak için son dört gün kaldı. Kampanya kapsamında borçların gecikme faizleri silinecek, 18 ay taksitlendirme yapılabilecek. Yapılandırma yapılan borçların ödemeleri Şubat 2021’de başlatılacak. DİSKİ kampanya çerçevesinde merkez vezneler sabah saat 08:00 ve akşam saat 20:00 arası kesintisiz hizmet sunacak.

31 Aralık’ta gece saat 00.00’e kadar yapılandırma hizmeti

DİSKİ Genel Müdürlüğü, abonelerinin borç yapılandırması için ödemenin son günü olan 31 Aralık 2020 tarihinde gece saat 00.00’e kadar ALO 185 üzerinden online su borcu yapılandırma işlemlerini gerçekleştirecek.

Resim Galerisi