Bu sayfayı yazdır

Tutşi, Kanalizasyon Şebekelerini İnceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSĶİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan, Fatih ile Körhat Mahalleleri’nde kanalizasyon şebekelerinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını denetledi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü kentin altyapı hizmetlerinin sorunsuz çalışması için çalışmalarına devam ediyor. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi ve Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Gördük, Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan, Fatih ve Körhat mahallelerinde kanalizasyon şebekelerinde yürütülen bakım ve onarım çalışmalarını inceledi. Teknik personelden bilgi alan Tutşi, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Kanalizasyon şebekelerin bakım, onarım ve yapım çalışmalarının kent genelinde devam ettiğini belirten Tutşi, ''DİSKİ Genel Müdürlüğü olarak altyapı projelerimiz sürüyor. Hemşerilerimizin sağlığını korumak için içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon şebekelerimizde bakım ve onarım çalışmalarını gece gündüz demeden yapıyoruz. Ekiplerimiz, eksikleri anında tespit ederek sorunları çözüme kavuşturuyor.’’ dedi.

 

Resim Galerisi