Büyükşehir Çanakkale Şehitleri’ni özel programla anacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Şehitleri’ni Mart Kültür-Sanat Takvimi’nde yer alan “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Özel Programı” etkinliğiyle anacak.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü düzenleyeceği etkinlikle anacak. Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda 18 Mart saat 19:00’da gerçekleşecek olan “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Özel Programı”nda konser etkinliğine yer verilecek. Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak yapılacak konser etkinliğine vatandaşlarda katılabilecek.

Çanakkale Zaferi’nin geçmişten günümüze dile getirilen 7 eser (türkü) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Kent Konservatuarı sanatçıları tarafından seslendirilecek. Halk Oyunları ekibi de anmaya özel olarak Çanakkale destanında yaşanan kahramanlıkları canlandıracak.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın Çanakkale Şehitleri’ni anacağı konser etkinliği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin resmi (facebook, instigram, twitter ve YouTube) sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.