Ergani pompa istasyonu yenilendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Ergani ilçesinde vatandaşların içme suyu ihtiyacını karşılarken ortaya çıkan problemleri çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ergani Pompa İstasyonu’nda mekanik sorunların sık yaşanması üzerine DİSKİ ekiplerince yenileme çalışmaları başlatıldı. DİSKİ teknik ekibi tarafından bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapılarak sorun çözüme kavuşturuldu.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Genel Müdür Yardımcıları Selçuk Gördük ve Fatih Yürük Ergani Pompa İstasyonu’nda incelemede bulunarak teknik ekipten bilgi aldı.

Tutşi, daha sonra ilçe merkezinin bir kısım su ihtiyacını karşılayan Hoşan Terfi Merkezi’ni ziyaret etti.

Hoşan terfi istasyonu’nda revizyon yapılacak

Ergani ilçesinin bir kısmına içme ve kullanma suyu sağlayan Hoşan Terfi İstasyonu’nda da yenileme işlemleri yapılacağını söyleyen Tutşi, “Çalışmalar kapsamında istasyondaki su alma yapısı, pompalar ve gerekirse depoların da yenilenmesi sağlanacak. Tüm ilçelerde olduğu gibi Ergani’de de su sorunu yaşanmaması için çalışıyoruz. Ekiplerimizin çalışmalarının ardından Ergani ilçemizi kesintisiz, sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturacağız.” dedi.

« Mayıs 2021 »