“Sarı Sıcak” sanatseverlerin beğenisini kazandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, sanatçı, eğitmen ve öğrenci çalışmalarının yer aldığı 'Sarı Sıcak' karma resim sergisi sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin, hobi ve meslek edindirme amaçlı Kent Konservatuarı Görsel Sanatlar Atölyesi bünyesinde açtığı kursta sanatçı, eğitmen ve öğrencilerin çalışmalarının bir arada toplandığı “Sarı Sıcak” karma resim sergisi vatandaşlarla buluştu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın, “Sazım Sözüm İki Gözüm” Haziran Kültür-Sanat Etkinlik Takvimi kapsamında, 6 aylık kurs eğitimi süresince sulu boya, yağlı boya ve kuru boya teknikleriyle üretilen eserler Sümerpark Diyarbakır Sanat Galerisi’nde 30 Haziran’a kadar ziyaretçilere açık olacak.