Keçi Burcu’nda sanat zamanı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Keçi Burcu’nda “Köşe Bucak Sanata Doyacak” temasıyla açık hava etkinlikleri düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinliklerinin yeni merkezi olarak düzenlediği Keçi Burcu’nda, Diyarbakırlılar ile kente gelen yerli ve yabancı turistlerin hoşça vakit geçirmeleri için bir dizi etkinlik hazırladı.

Açık hava sineması, dengbej divanı ve türküler 

Hazırlanan program, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 18.00’de sergi - kuartet performansı ve halk oyunları gösterisiyle başlayacak.

Birbirinden güzel klam ve stranların seslendirileceği dengbej divanı ile devam eden program açık hava sinema gösterimiyle sona erecek.

4 Temmuz 2021 Pazar günü saat 18.00’de başlayacak etkinliklerde ise sergi, kuartet performans, bando ve halk oyunları gösterisi sergilenecek.

Saat 19.00’da ise sanatçıların seslendireceği birbirinden güzel türkülerle izleyicilere doyasıya müzik ziyafeti sunulacak.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, yeniden düzenlenen Keçi Burcu’nda yaz boyunca birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam edecek.

Resim Galerisi