Selahattin Eyyubi’nin torunları Eyüpsultan’da

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakırlı 100 genci “Selahattin Eyyubi’nin torunları Eyüpsultan’da” projesi kapsamında İstanbul’a götürdü.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, “Uyanış Gençlik” programları kapsamında İstanbul Eyüpsultan Belediyesi ile gençler arasında gönül bağı oluşturmak amacıyla “Selahattin Eyyubi’nin torunları Eyüpsultan’da” projesi düzenledi.

Proje kapsamında “Uyanış Gençlik” etkinliklerine katılan 100 genç Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaçları karşılanarak İstanbul’a gönderildi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in de eşlik ettiği gezide gençler ilçeyi gezdi.

Eyüpsultan Camii ve çevresindeki tarihi şahsiyetlerin mekânlarını ziyaret eden gençler, ilçedeki diğer tarihi yerleri yakından görme fırsatı yakaladı.