15 Temmuz’a özel Şehitler Parkı’ndan Kurşunlu Cami meydanına ring seferi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin yapılacağı Kurşunlu Cami meydanına ücretsiz ring seferi düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi, hain darbe kalkışmasının 5’inci yıldönümünde toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olarak gerçekleştirilmesinin ardından, bu yıl etkinliklerin yapılacağı alan olarak seçilen Kurşunlu (Fatih Paşa) Camii Meydanı’na Diyarbakırların ulaşımını sağlamak için ring seferi düzenleme kararı aldı.

Ulaşım Daire Başkanlığı, alınan karar gereği, daha önceki yıllarda etkinliklerin yapıldığı 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan Şanlıurfa Bulvarı, Seyrantepe, Elazığ Bulvarı, Dağkapı güzergâhından Fetih Kapısı’na kadar ring hattı oluşturdu.

Seferlerine saat 17:00 itibariyle başlayacak ringde otobüsler yeterli yolcu kapasiteye ulaşınca hareket edecek.

Etkinliklerinin sona ereceği 00:30 itibariyle aynı güzergâhtan dönüş seferleri düzenlenecek.