“Keremke” ikinci sayısı çıktı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin, hizmet ve yatırımlarının yer aldığı aylık haber bülteni “Keremke”nin ikinci sayısı çıktı.

Büyükşehir Belediyesi’nin, kent merkezi ve ilçelerde, yaptığı alt ve üst yapı yatırımları ile spor, eğitim, turizm, kültür-sanat ve hizmetlere yer verdiği “Keremke” aylık haber bülteninin ikinci sayısı okuyucuyla buluştu.

Diyarbakırlılar, 30 sayfadan oluşan haber bültenine, dijital ortamda Büyükşehir Belediyesi’nin, resmi web sitesinde, alış veriş merkezleri, toplu taşıma araçları, müzeler, gençlik ve kadın merkezleri ile millet kıraathanelerinden de ulaşabilecek.

“Keremke” haber bülteni ayrıca belediye personeli aracılığıyla kentin işlek caddelerinde vatandaşlara ve esnafa ulaştırılacak.

Her bir iş ve hizmet bizzat vatandaşların talebidir

Vali Münir Karaloğlu, “Keremke”de kaleme aldığı “Yeni bir gün başladı” yazısında her iş ve hizmetin bizzat vatandaşların talebi olduğunu kaydetti.

Diyarbakırlıların istekleri doğrultusunda yürüttükleri çalışmalarda, taleplerin yapılan işlerin çok daha fazla olduğunu ifade eden Karaloğlu, imkân, zaman ve ihtiyaç taleplerini dikkate alarak hizmet sunduklarını belirtti.

Karaloğlu, yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Şehirde huzur, birlik, umut var olsun, her şey olacak İnşallah. Diyarbakır Anadolu’nun parlak yıldızıdır, bu parlak yıldızın önündeki her türlü perdeyi el birliğiyle kaldıracağız. Kararımız budur, irademiz bu yöndedir.”

‘’Bu yeni günün mimarı bizzat Diyarbakırlılardır’’

“Diyarbakır’da büyük yatırım seferberliği devam ediyor” cümlelerine yer veren Karaloğlu, yazısını şu cümlelerle tamamladı:

“Şehrimizi teşrif eden Cumhurbaşkanımızın, müjde ve açıklamalarıyla; Diyarbakır için yeni günün başladığını söylemek mümkün. Bu yeni günün mimarı bizzat Diyarbakırlılardır. Gün bizimdir İnşallah. Başım gözüm üstüne.”

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nca her ay çıkarılması hedeflenen bültende, Büyükşehir Belediyesinin yaptığı, hayata geçirmeyi planladığı hizmet ve yatırımlar yer alacak.

 

Resim Galerisi