Bu sayfayı yazdır

Karaloğlu, Hani’de açılış ve temel atma törenine katılacak

Bugün Kulp’ta kırsal mahalle grup yollarının açılışını yapacak olan Karaloğlu, yarın da Hani’de tamamlanan grup yollarının açılışını gerçekleştirecek, Hükümet Konağı’nın temelini atacak

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Hani’de yapımını tamamladığı grup mahalle ve mahalle yollarının açılışını yapacak, Hükümet Konağı’nın temelini atacak.

Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların güvenli ve konforlu seyahat etmeleri amacıyla yürüttüğü yol yapım, bakım ve altyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Kaledibi Grup Mahalle Yolu’na 25 km, Diktaş-Sıraevler-Güzelce Mahalle Yolu’na 8,60 km, Akçayurt 4,20 km, Çay 4,20 km, Kalaba 1,20 km, Turalı 6,20 km ve Abacılar-Kuyular Mahalle Yolu’na 11,70 km olmak üzere 1 ve 2’inci kat sathi kaplama asfalt serdi.

Ekipler, Abacılar ve Kuyular mahalle yoluna 40 bin metrekare, Gürbüz Mahallesi yoluna ise 43 bin 700 metrekare parke taşı döşedi.

Bugün Kulp’ta yapımı tamamlanan kırsal mahalle grup yollarının açılışını yapacak olan Vali Karaloğlu, yarın Hani’de yeni yapılacak olan Hükümet Konağı’nın temelini de atacak, yapımı tamamlanan kırsal yolların açılışını gerçekleştirecek.