Mahabad Bulvarında yağmur suyu hattı deplase edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Kayapınar ilçesinde bulunan Mahabad Bulvarında yağmur suyu hattını deplase etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin, Kayapınar ilçesinde trafik akışını rahatlatmak için Mahabad Bulvarı ile Elazığ Caddesi kesişiminde yol genişletmesinden dolayı ekipler, 28 metre uzunluğundaki yağmur suyu ızgara hattında çalışma başlattı.

Ekipler, çalışma kapsamında oluşturulan yeni hatta su birikintilerinin önüne geçmek için yağmur suyu ızgaraları döşedi.

DİSKİ, yoğun şekilde kullanılan caddenin trafik akışında herhangi bir aksama yaşanmaması için çalışmalarını bir günde tamamlayarak yeniden vatandaşların hizmetine açtı.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Mahabad Bulvarı-Elazığ Caddesi kesişiminde devam eden deplase çalışmalarını inceleyerek ilgili personelden bilgi aldı.