Hazrolu gençler için yeni spor salonu yapılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hazro ilçesinde gençlerin basketbol, voleybol ve hentbol oynayabileceği çok amaçlı spor salonu inşa edecek.

Büyükşehir Belediyesi, Hazro’da gençlerin basketbol, voleybol ve hentbol oynayabileceği çok amaçlı spor salonu yapmak için çalışma başlattı.

3 bin 500 metrekare alanda yürütülecek çalışmalarda 1200 metrekare üzerine 262 kişilik salon inşa edilecek. Alanın kalan kısmında çevre düzenlemesi, açık otopark ve yeşil alan yapılacak.

İhalesi yapıldı

28 Şubat’ta yapılan çok amaçlı salon ihalesine 3 firma katıldı. İhalede firmaların teklif mektupları açıklanarak dosyalarında eksiklik olup olmadığı incelendi.

200 gün içinde tamamlanması gereken işin ihalesini kazanan firma yasal mevzuat gereği belirlenen sürede teklifler incelendikten sonra açıklanacak.