“Ziyafet Sofrası” tiyatro oyunu Diyarbakır’da sahnelendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Tiyatro Külliyen tarafından sahnelenen "Ziyafet Sofrası"nı tiyatroseverlerle buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi, Feqîye Teyran Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında hazırladığı etkinliklerle sanatseverleri tiyatro, konser ve sinema başta olmak üzere birçok ücretsiz etkinlikle bir araya getirmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, “Ziyafet Sofrası” oyununu Diyarbakırlı tiyatroseverler için sahneye taşıdı.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde gösterimi gerçekleşen tek perdelik komedi oyununda seyirciler keyifli anlar yaşarken, tiyatronun sonunda oyuncular ayakta alkışlandı.

Oyunun Konusu

"Ziyafet Sofrası", soğuk bir kış günü karınlarını doyurmak için Üsküdar'daki Hüdayi Dergahı'na gelen Ahmet ve Mehmet kardeşlerin karşılaştığı manevi ziyafeti anlatıyor.