Grup Tillo Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Grup Tillo, Diyarbakırlılarla buluştu.

Büyükşehir Belediyesi, “Ramazan Baharı” mottosuyla düzenlediği etkinliklerle vatandaşların beğenisini kazanmış sanatçıları ve oyunları Diyarbakırlılarla bir araya getirmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikler kapsamında Grup Tillo, sevilen eserlerini Diyarbakırlılar için seslendirdi.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konserde grup, birbirinden güzel ilahileri seslendirirken izleyiciler de eşlik ederek keyifli bir gece yaşadı.

Konseri ailesiyle birlikte dinlemeye gelen izleyicilerden Zülküf Oral, konseri beğenerek dinlediğini söyledi. Oral, Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerini yakından takip ettiklerini belirterek Ramazan ayına özel düzenlenen etkinliklerin çok güzel devam ettiğini kaydetti.

İzleyicilerden Dicle Sert, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından takip ettiklerini ve etkinlikleri sürekli katılım sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Sert, etkinlikleri çok beğendiklerini anlatarak aile ve arkadaşlarıyla katılarak güzel vakit geçirdiklerini ekledi.

Zeynep Bayram, Büyükşehir Belediyesi’nin hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik etkinliklerini takip ettiğini aktardı. Çocuklar için ücretsiz yayınlanan sinema ve tiyatro oyunlarına çocuklarını getirdiğini belirten Bayram, yetişkinler için düzenlenen etkinlikleri de katılım sağlayarak eğlenceli vakit geçirdiğini anlattı.

Video

Resim Galerisi