Karaloğlu kentteki çalışmaları denetledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yürüttüğü çalışmaları inceledi, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte yürütülen yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetleyerek, birim amirlerinden çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı.

Karaloğlu, ilk önce Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının Kayapınar ilçesinde Mahabad Bulvarını Elazığ Caddesi’ne bağlayan kavşak düzenlemesi ile Tekel ve Yılmaz Güney caddelerindeki yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi.

Karaloğlu, daha sonra 1400 metre uzunluğunda 22 metre genişliğindeki Musa Anter Caddesi’nde yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

8 bin 200 ton asfalt serilen refüj yapılarak ağaçlandırma yapılan caddeye yaya ve sürücü güvenliği için 4 yaya geçidi, 45 trafik levhası yerleştirildi.

Karaloğlu, denetleme sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, kentte yürütülen çalışmalarla ilgili sohbet etti.

Vali Karaloğlu, ardından önceki dönem Gıda Tarım ve Orman Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçi Burcu’nda açılan “Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri” sergisini inceledi. Sergiyi gezen Karaloğlu ve Eker daha sonra Sur ilçesinde bulunan Sarı Saltuk Cami ve Türbesi’ni ziyaret etti. 

Resim Galerisi