Çüngüş Deveboynu mahallesi kesintisiz içme suyuna kavuşuyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Çüngüş ilçesine bağlı Deveboynu mahallesinde, uzun yıllardır çözülmeyen içme suyu sorununu ortadan kaldırıyor.

DİSKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerin kırsal mahallelerinde yaşanan içme suyu sorununu yaptığı planlama kapsamında çözmeye devam ediyor.

DİSKİ ekipleri, Deveboynu mahallesinde 2 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşeyecek, 50 metreküp içme suyu deposu, terfi merkezi ile abone bağlantılarını yapacak.

Deveboynu Mahallesinde devam eden çalışmaları Çüngüş Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Belediye Başkan Ali Suat Akmeşe, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi inceleyerek personelden bilgi aldı.

Kaldırım ve Tutşi, daha sonra Çüngüş ilçe merkezindeki çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.