DİSKİ, Dicle’de fiziki kayıpları önlemek için su şebekelerini yeniliyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Dicle ilçesinde içme suyu şebeke yenileme ve abone bağlantı çalışmaları yürütüyor.

DİSKİ Genel Müdürlüğü, su kayıplarını önlemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

DİSKİ, Dicle İlçesinde 1100 metrelik içme suyu şebeke yenileme ve 230 abone bağlantısı çalışmasına 15 Temmuz mahallesi Memurlar caddesinde başladı.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, çalışmaları inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı.

“Su kayıplarının önüne geçilerek israf önlenmiş olacak”

Dicle’de yapılan çalışmaları anlatan DİSKİ Genel Müdürü Tutşi, şöyle konuştu:

“İlçe merkezimizde çok sayıda arızanın gelmesi nedeniyle çalışmalar yapıyoruz. 15 Temmuz mahallesinde özellikle fiziki kayıplar noktasında sıkıntılarımız vardı. Kısa sürede çalışmalarımızı noktalayacağız. Ekiplerimizin yürüttüğü çalışmayla ilçede su kayıplarının önüne geçilerek israf önlenmiş olacak.”