Bu sayfayı yazdır

DBB tüm birimleriyle seferber

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kurtarma çalışmaları ve deprem toplanma alanlarında  vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için seferberlik başlattı.

Valilik tarafından depremden etkilenen vatandaşların can güvenliğini korumak ve soğuk havadan etkilenmemesi amacıyla Seytantepe Kapalı Spor Salonu, Kayapınar Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenişehir Köşkler Salonu, Yenişehir Gençlik Merkezi, Bağlar Gençlik Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi, Diyarbakır Stadyumu, Şehit Halit Gülser Spor Kompleksi, Talaytepe Spor Kompleksi, 75 Tenis Kortu, Sümer Park toplanma alanı olarak belirlendi. Ayrıca cami ve tek katlı taziye evleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Büyükşehir Belediyesi, toplanma ve kurtarma çalışmalarının yapıldığı alanlarda vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalara başladı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplanma alanları ve kurtarma alanlarında yerlerde vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamak amacıyla tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılacak yemekler, enkaz yerlerinde öğle ve akşam olmak üzere vatandaşlara ikram edilecek.

Çorba ve kahvaltılık hizmetinin verildiği yerler şöyle:

“Galeria arkası, Sakarya Caddesi Barış Düğün Salonu yanı, Tesisler Serin 2 Sitesi, Sayın Sitesi, Sercan Apartmanı, Kurt İsmail Paşa Sokak, Eski E Tipi Cezaevi Yanı, Serhat Düğün Salonu, Piyale Düğün Salonu, Bağlar Spor Salonu, Namık Kemal Orta Okulu, Yahya Kemal ortaokulu, Mevlana Halit Ortaokulu, Aktif Yaşam Merkezi, Talaytepe Spor Kompleksi, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi, Seytantepe Kapalı Spor Salonu, Kayapınar Halit Gülser Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yenişehir Köşkler Salonu, Yenişehir Gençlik Merkezi, Bağlar Gençlik Merkezi, Fuar ve Kongre Merkezi Merkezi”

Resim Galerisi