SAYIN VALİMİZ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN V. HASAN BASRİ GÜZELOĞLU’NUN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Bayrağı, Vatanı ve İstikbali uğruna büyük mücadeleler vermiş ve onları canı pahasına korumuş, vatan selameti için göğsünü siper etmiş olan Gazilerimiz, Milletimizin nezdinde en yüksek mertebeye ulaşmışlardır.

Vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna gözünü kırpmadan canını ortaya koyan Gazilerimiz en büyük kahramanlarımızdır.


Üzerinde yaşadığımız bu kutsal topraklar; aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin destansı mücadelesi neticesinde bizlere emanet edilmiş, Ay Yıldızlı Bayrağımız yine onlar sayesinde mukaddes vatanımız üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmaktadır.


Bu kutsal emanete kararlılıkla sahip çıkarak, şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti Türkiye Cumhuriyeti Devletimizi korumak için tek millet, tek, devlet, tek bayrak, tek vatan, bilinciyle birlik ve beraberlik içerisinde şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz için her zaman daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de minnet ve şükranlarımı sunarak sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.


 
Hasan Basri Güzeloğlu
Diyarbakır Valisi
Büyükşehir Belediye Başkan V.