Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak, Türkiye Belediyeler Birliği eylül ayı encümen toplantısına katıldı.
Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) eylül ayı encümen toplantısı Ankara’da yapıldı. TBB Genel Merkez binasında TBB Başkanvekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında yapılan toplantıya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Serra Bucak ile encümen üyeleri katıldı.
Toplantıda, birliğin çalışmaları, 2026 mali yılı bütçesi, 2026 yılı performans programı gündemleri ele alındı.
114 belediyeye 115 araç hibe edildi
Toplantının ardından düzenlenen Araç Teslim Töreni’nde ise sosyo-ekonomik durumu, yüzölçümü, nüfusu, ihtiyaç ve talepleri göz önünde bulundurularak 114 belediyeye 115 hizmet aracı hibe edildi.