Tarih yükleniyor...
Yükleniyor...
UNESCO Dünya Mirası
10.11.2015
Bilindiği üzere, “Diyarbakır Kalesi ve Hevsel Bahçeleri Kültürel Peyzaj Alanı”, 2015 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne kaydedilmiştir.
Haberler

Kitap Mezadı devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı mekanda düzenlediği “Kitap Mezadı” devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle düzenlediği Kitap Mezadı, Keçi Burcu’nda gerçekleşti. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca vatandaşlar özellikle basımı bitmiş olan kitapla

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin her ay farklı mekanda düzenlediği “Kitap Mezadı” devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi, kitapseverlerin yoğun ilgisiyle düzenlediği Kitap Mezadı, Keçi Burcu’nda gerçekleşti.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığınca vatandaşlar özellikle basımı bitmiş olan kitaplara ulaşabilmesi ve ellerinde bulunan okunmuş kitapları satmak için düzenlenen mezatta, kitapseverler 1 liradan başlayan fiyatlarla okudukları kitapları satma veya başka kitaplar alma imkânı buluyor.

Kitapseverler felsefe, tarih, coğrafya, sosyoloji, bilim, teknoloji, sanat, psikoloji, ekonomi, edebiyat, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler, sinema, tiyatro, müzik, resim gibi Türkçe, Arapça, Osmanlıca, Farsça, Almanca, İngilizce dillerinde eski ve yeni sahafiye eserleri açık artırma yoluyla uygun fiyata alma fırsatı yakalıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, kitap mezadını her ay farklı bir mekanda kitapseverler için düzenlemeye devam edecek.

Paylaş
ALO 153Kadın Dostu Kentler